Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat részletesen bemutatva.

Social Media kialakítása és üzemeltetése

A rohanó világban, a vállalkozásoknak nem elég már, hogy weboldallal rendelkeznek, a social media világában is jelen kell lenniük, ám erre sokszor nem jut idejük. Ebben tudunk a segítségükre lenni, facebook-intagram oldal kialakításával és üzemben tartásával, mely egy havidíjas szolgáltatásunk. Tartalmazza a követők szerzését, reklámok elhelyezésést, népszerűsítést, referencia képek szerkesztését, feltöltését.

A social media segítségével a kapcsolattartartás a leendő vásárlókkal, megrendelőkkel, vendégekkel sokkal inkább bensőséges és gyorsabb is.

Márka- és cégarculatok

Az alapvető arculati elemek meghatározó hatással vannak a cég jelenére és jövőjére. Ezért az arculattervezés területén stratégiai partneri szerepre törekszünk. Értelemszerűen az üzleti stratégia nem tartozik szorosan az arculattervezés területéhez, de minden arculattervezési projekt, amely nem egy jól megalapozott üzleti stratégia szolgálatában áll, csak kidobott pénz. Egy sikeres stratégia kialakításához viszont nélkülözhetetlen a marketing szempontok érvényesítése. 

Egy jó üzleti és marketing stratégiából már természetesen következnek olyan tanulságok, célok, célcsoport-elvárások, amelyek meghatározzák azt, hogy az arculatról való gondolkodás milyen utakon indulhat el.

Igény esetén ezért is nyújtunk segítséget egy vállalat küldetésének és jövőképének, valamint pozicionálásának, márka személyiségének, legfőbb üzenetének meghatározásában is. Mindezek konkrét márkanévvé, márkaértékekké és márkaszlogenné formálása már egyértelműen a kommunikációs szakemberek feladata. A kialakult verbális alapokat a színek, a formák, a képek és a tipográfia nyelvére tervezőink tudják lefordítani. A cég teljes vizuális világát próbáljuk megteremteni, az alap arculati elemektől kezdve a kommunikációs arculatig, az eladási és a munkakörnyezet kialakításáig.

Arculattervezés

Az alapvető vállalati arculati elemek meghatározzák bármely cég jelenét és jövőjét. A logó és a cégarculat további elemei döntő szerepet játszanak a külső és belső kommunikáció stílusának, illetve az értékesítési és munkakörnyezet látványának kialakításában. Ezért a munka kezdetétől fogva igyekszünk átfogó gondolkodással egyszerre alakítani, majd a megbízónk elé tárni mindezeket az elemeket.

Csomagolástervezés

A termék csomagolása rendkívül fontos, hiszen számos esetben ez a döntő tényező a vásárlást megelőző pillanatokban. Olyan csomagolás megtervezésére törekszünk, amelyek foglyul ejtik a tekintetet, ráadásul stratégiai szempontból is helytállóak, frissek és vonzóak. Két feladatunk van ezen a téren: egyrészt el kell adnunk az adott terméket. Másrészt létre kell hoznunk valamit, ami hozzájárul a márkaszemélyiség kialakításához, eléggé érdekes, vonzó és szerethető ahhoz, hogy az adott márkának ne csak vásárlói, hanem rajongói legyenek. Éppen emiatt gondoljuk, hogy amit létrehozunk, az több, mint egy doboz vagy címke. A csomagolás a brand arca.

Kiadványtervezés

Lehet szó éves jelentésekről, termékkatalógusokról, céges információs brosúrákról, brand magazinokról, megfelelően hatékony megjelenéssel ezek az eszközök nemcsak arra képesek, hogy megnöveljék az értékesítést vagy a befektetési kedvet, de hatással vannak a cég és a márka megítélésére is.
Nincs két egyforma kiadvány: csak rendszeres, nem rendszeres és alkalmi kiadványok vannak, amelyek komplex BTL eszközcsomagra támaszkodnak. Mindegyik kiadvány más hozzáállást követel, és ez a változatosság sokoldalú ügynökségért kiált.

Weboldal készítés

Aki az interneten nincs fent, nem is létezik – mondja korunk népbölcselete, – és ha honlapján nincs rend, imidzse is szétesik… Mi viszont azt is tudjuk: ha oldalunk jól strukturált és arculatunkba illeszkedik, márkánk üzenetét mindennél koncentráltabban sugározhatja.
Az online kihívás velünk lehetőséggé válik, mert arculattudatos UI/UX szemlélettel a webtipográfiától a gombok formájáig minden apró részletet a ügyfeleink szolgálatába állítunk.
A webdesign nálunk elemzés, és a leglogikusabb struktúra felkutatásáért wireframe-készítés alapján kerül grafikai kivitelezésre. Programozó partnereink segítségével ügyfeleinknek gyorsan adhatunk át vevőkész, SEO-optimalizált és reszponzív honlapokat.
Elérhető akár már 100.000Ft-tól is, de kérjen egyedi árajánlatot, készséggel állunk a rendelkezésére.

Keresőoptimalizálás

Minden általunk elkészített honlap/portálok/webáruházak technikailag keresőoptimalizáltak, így már csak a weblapok tartalmait kell úgy megírni, hogy a könnyű érthetőség mellett a keresőmotorok is „értsék”.